Uw reactie
We zijn onlangs met onze klas iets komen eten hier in La Pasta. En ik moet zeggen, het is hier echt overheerlijk. Echte authentieke Italiaanse gerechten, heel wat anders dan wij hier gewoon zijn van de populaire Italiaanse keuken met zijn bekende pizza's en pasta's. Het was eten zoals dat recht uit de keuken van een echte Italiaanse mama zou komen. Echt een aanrader als je eens een andere kant van de Italiaanse keuken wil verkennen.

Gepost door Rudy Dingens uit Langdorp op 27/05/2014
De "salmone dello chef" is overheerlijk. Een echte aanrader voor wie graag de pure smaak van vis apprecieert.

Gepost door Mieke uit Rotselaar op 23/11/2014
Een aanrader als je lekker italiaanse pasta wil eten. La Pasta is een klein restaurantje met een ruime keuze aan gerechten voor ieders smaak en een open keuken waarbij je de kok aan het werk ziet. De spagetti bolognese was overheerlijk en vers. We komen zeker nog eens langs.

Gepost door Nancy uit Mol op 25/01/2015
lekker (en) origineel Top suggestie.Origineel Siciliaanse eten. Fijne sfeer en top bassen .....

Gepost door Aline uit Aarschot op 17/03/2015
Heerlijk Siciliaans eten. Ook de eenvoudig ogende gerechten (op de kaart althans) zijn fantastisch. De smaken ontploffen in je mond (zoals de Etna). Ook de chef converseert graag en met kennis over de gerechten die hij voor je ogen kookt. Een aanrader!

Gepost door Greet Vanlaer uit Nieuwrode op 09/05/2015
Super vers en lekker . Heel goede kok met een warme persoonlijkheid. Een aanrader!

Gepost door Joannes Mariën uit Heist-op-den-berg op 28/07/2015
Smaak gewijs waande ik me even, na 16 jaar, terug in Sicilië. Top cuisine. Aanrader!

Gepost door Greetje uit Aarschot op 08/08/2016
Ben zaterdag met vriendinnen bij Marco gaan eten en ik heb er van genoten! Was de eerste keer en voor herhaling vatbaar! Heb al gereserveerd met andere vriendinnen! Super lekker eten, echt met liefde voor het koken klaargemaakt! De veggie lasagne de aglio olio met gevulde paprika👍Dank u wel Marco en co.

Gepost door Roos uit Rillaar op 17/01/2017
Met 10 vrienden gaan eten bij "La Pasta" op 27 jan 2018 Super , lekker, fantastisch !!!! Tip; laat Marco je verrassen met "Carta Bianca" Proficiat!!!! "La Pasta"

Gepost door Johan uit Zelem op 31/01/2018

Zelf een Reactie plaatsen >>